tiistai 10. maaliskuuta 2009

Uusi ihana tyttö!

Pahoitteluni lukijoilleni, etten ole pystynyt kirjoittelemaan tässä, on pitänyt kiirettä naisrintamalla! Kyllä! Harmikseni, juttu Christinen kanssa törmäsi ennen kuin se ehti edes alkaa, ehkä humalassa törmätty uudenvuoden tuttu ei ole tyttöystävä ainesta, tai mä hänelle poikaystävä ainesta, vaikka olisi tytöllä kuinka ihana tukka tahansa. Toisaalta - - noh teitä varmaan kiinnostaa kuka ja mikä tämä uusi tyttö on!

Kutsumme häntä Eleonoreksi. Hän on Eloveena tytön kaltainen vaalea, ihana, heleä kasvoinen ja AIVAN TAJUTTOMAN KAUNIS! Pakko capsata, anteeksi mutta on se kaunis. Näkisittepä. Siniset silmät, pitkä vaalea tukka, rinnat (ei siis mitkään tissit tällä naisella!) täydellisen kokoiset - pääsispä kokeilemaan mutta ei kehtaa ei millään vielä! :D Enkä haluakaan vielä - hyvää kannattaa odottaa.

Okei, Eleonore on kaverin tuttu - periaatteessa. Törmäsimme sattumalta yksissä tupareissa, ei omissani eikä hänen vaan meidät oli kutsuttu sinne. Suuret tuparit, paljon ihmisiä. Itse olin kuski joten selvin päinhän minä, enkä siksi kovinkaan uskaltanut mitään tehdä kenenkään suhteen, oikeastaan koko illassa ei ollut tarkoitus iskeä tyttöä. Vaan menin tupareihin piste. Eleonore istui viereisellä sohvalla lähes koko illan ja jutteli kaverinsa kanssa. Ei todellakaan minun kanssani. No porukka alkoi valua baariin ja minä kuskina tietysti sain roudata puoli laumaa ihmisiä ympäri tienoota. Eleonore tuli sitten viimeisessä autossa istumaan viereeni kartturin paikalle, en ollut kiinnittänyt mitään huomiota hänen juomiseensa, mutta hän ei ollut mitenkään humaltunut kuten lähes kaikki muut olivat. Ajoin keskustaan - takapenkki siis myös täynnä kavereita ja kaverin kavereita ja kaverin kaverin tutun tutun kissan ulkoiluttajia, ja lopulta jätin ihmiset pois kyydistä. Eleonorekin jäi. Itse en baariin lähtenyt - mutta kun ajoin uudestaan yöllä törmäsin Eleonoreen uudestaan ja hän oli yksin! Pysäytin auton ja kysyin että mitäs hortoilee yksin ja edelleenkään hän ei humaltuneelta vaikuttanut. Ihme juttu. No tarjosin kyydin ja lopulta kun ajoin hänen määräämäänsä osoitteeseensa, meillä jäi juttu vähän päälle. Lopulta istuimme autossani hänen pihallaan reilun tunnin, ja jossain siinä vaiheessa vasta tajusin kuinka kaunis hän on ja kuinka ihana ja pitkä tukka hänellä on! No Eleonore vaihtoi lopulta kanssani puhelinnumeroita ja lopulta kissan ja koiran mutkan jälkeen olemme nyt nähneet pari kertaa. Mitään en kyllä uskalla vielä luvata kun naiset on niin arvaamattoma, mutta hyvältä vaikuttaa - varsinkin Eleonore!

Mun tytöt on aina kauniita.

Pakko kyllä myöntää, että panettaa aivan julmetusti. Onneksi anonyyminä voin todeta, että en ole saanut, ja kyllä sitä jo näillä lukemillä laskee kun päiviä kertyy. No, oma käsi paras käsi. Se keneltä sain ja millon ei kuulu tähän - se keikka vähän hävettääkin, mutta toisaalta, vaikka tuntuu että seksiä olisi saatava, niin koska Eleonore on jotenkin "kiltti" tyttö, niin kyllä tässä odotteleekin. Ainiin, on minua reilu vuoden nuorempi, ei haittaa itseasiassa hyvä vain... Katsoo nyt miten jutussa käy, voihan olla että joskus vielä saan hellästi hivellä Eleonoren vaaleaa ihoa, paljasta selkää, kaunista vaaleaa tukkaa...

... joskus. ;)

Ei kommentteja: